Va rugam sa completati formularul de mai jos , iar unul dintre operatorii nostri o sa intre in legatura cu dvs. in cel mai scurt timp. Va multumim!

Optional:

CUM CUMPAR

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. La preluarea coletului, in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emise de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma) trebuie doar sa acceptati coletul.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 1200 RON.

ToolsOnline.ro ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1200 lei. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. ACTIV SMART CONSULT S.R.L. si firmele de curierat partenere). Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

Pentru comenzi in Bucuresti:

- 18 RON pentru comenzi la care s-a optat plata in sistem ramburs;

- 15 RON pentru comenzi la care plata a fost facuta prin OP sau in avans.

Pentru comenzi in Tara:

- 20 RON pentru comenzi la care s-a optat plata in sistem ramburs;

- 15 RON pentru comenzi la care plata a fost facuta prin OP sau in avans.

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt DPD / FAN CURIER / URGENT CURIER / GLS ROMANIA, in functie de localitatea in care va aflati.

Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:30-18:00.

NOTA: Pretul transportului este calculat pentru colete in ambalaj normal si pentru o greutate de maxim 3kg. Pentru coletele care depasesc 3kg se percepe o taxa de 1leu/kg fara TVA.

NOTA: Transportul produselor cu greutate si/sau volum mare (ex. Cazane, seminee) se va face pana la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, aferent localitatii cumparatorului.

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata telefonic sau pe e-mail in momentul confirmarii comenzii;

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare de la primirea comenzii. In cazul produselor care nu pot fi livrate in acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda" - Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 3 si 15 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Plata se poate face:

- In numerar, la livrare (sistem ramburs).

- Prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. ACTIV SMART CONSULT S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa confirmarea platii prin e-mail, iar in cazuri exceptionale (ex. comenzi cu valori mari ale produselor), la intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.