Va rugam sa completati formularul de mai jos , iar unul dintre operatorii nostri o sa intre in legatura cu dvs. in cel mai scurt timp. Va multumim!

Optional:

Returnare produse

Potrivit art. 7, din Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cum returnez un produs ?

In cazul in care doriti sa returnati un produs, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

1. Completati cererea de returnare. Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a completa aceasta cerere sau fara a ne contacta in prealabil si a va indica unde sa trimiteti produsele.

2. Daca doriti ca produsele sa nu fie deteriorate la transport va rugam sa impachetati produsul in ambalajul original si apoi intr-o alta cutie pentru a nu risca distrugerea produselor de catre firma de curierat. ACTIV SMART CONSULT S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Va recomandam sa trimiteti coletul in acelasi mod in care a fost livrat.

3. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.

4. Adaugati o copie dupa factura in interiorul coletului.

5. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. ACTIV SMART CONSULT S.R.L. - poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, fara ambalaj etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

6. Va rugam nu aruncati, etichetele, pungile sau protectia din interiorul ambalajului original. De asemenea nu aplicati schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.

7. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 14 zile calendaristice de cand a fost primita notificarea de retragere din partea clientului. Putem amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului, conform careia clientul a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0744.7000.10 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie sau pe adresa de mail: office@ToolsOnline.ro


NU se poate returna daca:

- Produsul care nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc


Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Descarcati formularul de returnare produse accesand ACEST LINK